Menu Sluiten

Cursus Spaans ervaringen

De cursussen bij MelaEspañol zijn volgens onze cursisten leuk, leerzaam en uniek.

Wie Spaans wil leren voor op vakantie naar een Spaanstalig land of bijvoorbeeld om zelf in Spaanstalig land te gaan wonen, maar ook om Spaans te kunnen spreken op je werk, is bij MelaEspañol aan het juiste adres.

De cursus Spaans is leerzaam waarbij niet alleen uit het boek geleerd wordt maar waar ook andere werkvormen gehanteerd worden zoals: spelletjes spelen, analyse van tekstmuziek maken ,recepten lezen, boeken lezen. Er wordt gestimuleerd om veel te praten . Het kan zijn over een reis of een ander onderwerp. Je mag fouten maken. In een ontspannende sfeer waarbij ruimte is om ook met elkaar te lachen wordt de liefde voor de Spaanse taal bijgebracht. Een aanrader voor iedereen die of wil beginnen met de Spaanse taal te leren of die zich  verder er in wil bekwamen. Ik vind het fijn om niet alleen uit het boek te werken maar vooral ook met andere werkvormen bezig te zijn. Ik kijk uit naar de les van vrijdagochtend waar.Ik met gemotiveerde cursisten, die elkaar graag helpen, de Spaanse taal probeer te leren.

Francien  

 

 Hallo, ik ben Elly en volg Spaanse les sinds 2 jaar, maar het lijkt al veel langer.  Ik ben vooral blij met de conversatielessen, die me dwingen het geleerde ook in praktijk te brengen. Dat gaat steeds beter. De boeken gaan daardoor minder snel, maar ik onthoud het geleerde wel beter. Voorlopig ga ik nog even door.

Elly

Al bijna 2 jaar heb ik les bij MelaEspañol en ik ga er elke week met plezier naar toe. Patricia is een goeie lerares die alles begrijpbaar uitlegt. Ook worden we vaak uitgedaagd in de les, wat helpt voor het leerproces. Ik ben nu twee keer naar een Spaanstalig land geweest sinds ik les heb en ik mij daar goed verstaanbaar maken en zelf gespreken voeren en dit alles door de lessen van MelaEspañol . 

 Liselot  

Ik vind jou een fantastische lerares. Jij hebt veel geduld, de lessen zijn gevarieerd, jij stuurt mijn vaak mooie liedjes, films etc.. Jij legt alles goed uit, jij houdt rekening met mijn wensen, jij moedigt mij aan om regelmatig te leren maar bent niet boos als ik een deel van mijn huiswerk niet gedaan heb. Kortom ik zou iedereen aanraden om Spaans les van jou te krijgen. Na twee en een half jaar les is het nog steeds een groot plezier om met jou in het Spaans te babbelen en om elke keer nieuwe dingen te leren. Bedankt Patty voor jouw grote inzet.

Françoise

Patricia da muy buenas lecciones .Por medio de juegos, música y otros métodos creativos.La gramática por supuesto, también se discute. Ella nos inspiró a leer libros o artículos y escribir. En mi trabajo empiezo fácilmente una conversación en español.Es muy divertido hacerlo, y da mucha energía positiva..

Quirien